فراخوان انتخاب دانشجوی پژوهشگر برتر سه ماهه اول ۱۴۰۲

۰۶ فروردین ۱۴۰۲ | ۰۸:۰۵ کد : ۲۴۴۳۰ اخبار
تعداد بازدید:۲۷۷

مطابق با سیاستهای کمیته تحقیقات دانشجویی کشوری، دانشجوی پژوهشگر برتر دانشگاه در هر فصل انتخاب می شود. بدینوسیله از تمامی دانشجویانی که واجد شرایط انتخاب پژوهشگر برتر هستند دعوت میشود مستندات پژوهشی خود را به دبیر کمیته تحقیقات دانشجویی ارائه نمایند. آخرین مهلت تحویل مستندات  10 خرداد 1402 می باشد. لازم به ذکر است دانشجویان علاقمند واجد شرایط که عضو کمیته نیستند، با مراجعه به محل کمیته دانشکده ضمن تحویل مستندات فرم عضویت کمیته تحقیقات دانشجویی را نیز تکمیل نمایند. همچنین دانشجویان محترم می توانند شاخصهای مورد ارزیابی برای انتخاب دانشجوی پژوهشگر برتر را در صفحه وبسایت کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه در منوی سمت راست با عنوان ;نحوه امتیازدهی به فعالیتهای تحقیقاتی دانشجویان پژوهشگر; مشاهده نمایند.

نظر شما :